Beställning & Leverans

OM OSS:

Vi är ett ungt Skandinaviskt företag, som vill ta hand om både skäggiga och renrakade individer lättsamt och enkelt. Vi satsar på högklassiga produkter och är stolta över det vi säljer. Ni skall trivas i vår webbshop och få era paket lätt och smidigt, det är viktigast för oss. 

Allt flög iväg då vi började hjälpa råbarkade finska män mjuka upp sina pungar sedan flera år tillbaka och att ser det nusom vårt ansvar att även hjälpa det svenska broderfolket att uppnå maximal komkort i kallingarna. Så gå in och handla, ni kommer inte att bli besvikna. Under kan ni läsa om hu rättvisa vi är:

Retur och byten:

Kan jag returnera en vara som jag inte gillar?
- Ja.
Ifall jag inte gillade produktens doft, kan jag returnera även om produkten är lite använd?
- Ja. 
Om jag öppnade paketet och produkten ramlade på golvet och gick sönder, får jag en ny?
- Ja. (även om du är klumpig)
Jag beställde för 4 månader sedan men orkade inte returnera produkterna då, kan jag göra det nu?
- Ja.

Ifall ni har frågor angående returnering eller annat så mejla kund@dickjohnson.se

100 DAGAR ÖPPET KÖP! - RETUR & BYTE

Ifall ni inte är nöjda med vad ni köper, så får ni pengarna tillbaka. Vi väljer noggrant produkterna som vi säljer, och därför litar vi på att ni är nöjda med våra produkter och kvalitén i allt vi gör. 

KUNDSERVICE

Vi betjänar dig via mail asiakas@dickjohnson.fi (kundservice på svenska) från 8.00-16.00, ifall du har frågor angående din beställning, feedback eller annars bara vill chatta.

Du kan kontakta oss via Facebooks privatmeddelende.

FRÅGOR OM BETALNING?

Ifall du hade problem med betalning eller du har andra frågor angående betalningen, tveka inte att kontakta Klarna. Du kan chatta med klarna eller ringa 08-120 120 10.

Har du tappat fakturan? Du får den på Klarnas sidor, genom att klicka här

FRAKTKOSTNADER

  •  Frakt 39,00 kr!
  • Köp över 500 kr åker fraktfritt
  • Byten och returer alltid fraktfria, vi betalar frakten i dessa fall! 

LEVERANSTIDEN ÄR UNGEFÄR 2-5 VARDAGAR. 

BETALNINGSMETODER

I kassan har vi Klarnas faktura,  Stripe så du kan betala dirket med kort eller i nätbanken. Vi skickar din beställning direkt, även om du valt fakturan som betalningsmetod. 

Har du tappat bort fakturan? Du får den på Klarnas sidor, genom att klicka här

VI LOVAR 
  • Beställningar gjorda före klockan 15:00, skickar vi iväg  samma vardag, vi lovar! Ifall det sker ett misstag och din betällning inte åker iväg som lovat, så får du din nästa beställning utan fraktkostnader!
  • Vi försöker göra allt så rättvist vi bara kan. Ifall du köpte något som du är besviken över så berätta det för oss! Mejla asiakas@dickjohnson.fi (kundservice på svenska) så får du anvisningar hur du returnerar produkten och såklart pengarna tillbaka.
  • Vi säljer inget s**t, ifall du märker fel på produkten eller bristande kvalitet, så tar vi produkten ur salu. Vi gör vårt bästa för att undvika sådana produkter, men misstag sker.

Med vänliga hälsningar,

Dick Johnson