JOBBA SOM BARBERARE I FINLAND

Är gräset grönare på andra sidan? Att flytta till Finland är en dröm som många svenskar strävar efter genom hela sitt liv. Finnarna har redan länge varit stora förebilder för det svenska folket, och nu kan du äntligen vara en del av allt. Koskenkorva, Sauna och Puukko! Jävlar - Välkommen till Finland! Vi letar efter ivriga Barberare till Finlands storstäder Helsingfors, Tammerfors och Åbo! 

Dick Johnson håller alltid ögonen öppna för talangfulla, passionerade och ivriga barberare, som vill leverera bra resultat gång efter gång. Dick Johnson började sin verksamhet 2014 som distributör för grooming produkter och idag är vi Finlands största inom branschen. Första Barbershoppen öppnade sin dörr 2016 och sedan dess har vi expanderat vår unika still till tre största städerna i Finland. Talang, noggrannhet och toppen resultat förväntas vid varje klippning. Vi hos Dick Johnson är roliga och kärleksfulla karaktärer, med varsin personlighet - vi är bombsäkra att du passar in perfekt! 

Vad Dick Johnson kan erbjuda dig i Finland: 

  • Månadslön – Vi erbjuder fast lön varje månad, vilket innebär att du inte behöver stressa över lugna tidsperioder eller dagar med få kunder. 
  • Arbetskamrater –  I gott och ont. Njut av roliga event som katastrofala sommardagar eller galna julfester. Träffa nya vänner som du kommer definitivt att bevara genom livet. 
  • Hälsovård – Hälsovården i Finland är liknande som i Sverige, vilket innebär att all funkar säkert, snabbt och utan besvär. 
  • Betald semester: 4 veckor semester under sommaren, 1 vecka under vinterperioden. 

SKICKA ANSÖKAN!

Ifall du är taggad, så skicka en ansökan via mejl till asiakas@dickjohnon.fi Berätta kort om dig själv, hur länge har du jobbat som barberare och var du jobbar för tillfället. Läs mer om jobbet och hur vår Barberare Ronnie från Stobritannien trivs i Finland >>

LÄS MERA OM JOBBET