Skäggvax - skäggets solkräm

Sommaren i Sverige är lång, varm och torr. Hettan är så grym under sommarperioden, att i många fall drabbas svenskarna av värmeslag. Åarna torkar och skogsbrand är vanligt på grund av stark sol. Så är det även denna sommar.

Tänk dig hur solen inverkar på ditt skägg!

BEARD BALM

Men allvarligt talat. Solen faktiskt påverkar skägget och för mycket kraftig sol skadar skägget. Samma fenomen som med huden, små mängder sol är ju alltid okej, men ifall man solar för mycket får man ligga i badkaret med sina blåsor resten av veckan. Skägget får inga blåsor, men det kan börja brinna och då får du hoppas att du har ett vattenglas framför dig.

 SKGGVAX SKYDDAR

Skäggvax räddar dig från skäggsbrand. Skäggolja och skäggvax är vanliga skäggvårdsprodukter som används dagligen. Framför allt under sommaren, är det viktigt att vårda skägget ordentligt, ifall man vill ha det kvar ännu på hösten. Skäggvax fungerar lite så som solkräm gör för huden: Fuktar och ger skydd. Och likadant sköljs skäggvaxet iväg när man hoppar i sjön.

 

Allt som allt så gör skäggvax bra för skägget speciellt under sommaren. Namnet Beard Balm beskriver ännu bättre inverkan för skägget - skäggets egna conditioner. Så alla ni skäggiga vänner, kom ihåg att vårda skägget under sommaren och tillsätt skäggvax alltid då det behövs så slipper vi alla dessa skäggsbrander!

0 comments

Kommentera