Skäggolja Woodland

Skäggoljan Beard Brew från svenska Mr Bear Family innehåller precis som oljan Kasvu ricinolja, men är inte lika trögflytande. Oljan gör skägget mjukt och lätt att reda ut även när det börjar bli lite längre. En klar fördel med Beard Brew är att det inte blir så kladdigt. Man vill ju inte att det känns som man har ätit sockervadd (eller försökt hångla med någon som äter sockervadd).

Doften är behagligt manlig med tydliga inslag av tallskog. Det är lätt att föreställa sig att man vaknat rejält bakfull under en tall efter att ha fiskat hela natten och fortfarande känner sig fräsch, cool och manlig, minus röklukten från lägerelden då.

 

En bra skäggolja och tålamod är helt avgörande för att få ett manligt skägg. Alla vet ju att skägget är mannens svar på lejonets man och en man utan skägg är en pojke. Med Beard Brew slipper du kliandet och mjällen som oftast är orsaken att många rakar av sig sitt skägg precis innan det blir snyggt. Flaskan har en pipett, som dels är jäkligt cool, dels gör det enkelt att dosera några droppar (eller många droppar eftersom den luktar så in i helvete gott) olja i handflatan och gnugga in i skägget. Låt dig inte luras av att björnen på etiketten ser väldigt snäll ut och har snickarbyxor.

Doften av oljan lockar garanterat fram vilddjuret i dig och ser till att du inte behöver gå i ide ensam, så tänk brunstig grizzlybjörn, inte Paddington

-hoglundoscar

Köp skäggoljan här

0 comments

Kommentera