Skäggolja Top3

När en dam väljer skor, är det samma effekt som om en man som väljer skäggolja. Man planerar att köpa bara en, men i varukorgen ligger 12 stycken? När man försöker rensa bort några stycken, så blir det bara gråt. Istället tar man snabblån och är lycklig i två timmar, innan man förstår att snabblånet måste betala trippelt tillbaka. Men i alla fall har man skäggolja!

Under kan ni läsa vilka tre skäggoljor är bombsäkra och populäraste i vårt sortiment! Dessa skäggoljor kan du utan tvekan investera ditt snabblån på:

 

1. Daimon Barber Beard & Stubbel Serum - Skäggkräm

Daimon Barbers skäggkräm gör samma sak som skäggolja, men i krämigare form. Tack vare skäggserumets  konsistens, slipper du oljiga rester i händerna. Skäggkrämen absorberas perfekt in i skägget och huden under och effekten är samma som med skäggolja - du får ett fuktat och näringsrikt skägg!

 

Doften är sofistikerad men tillräckligt maskulin. Anna Wickell bloggade om Daimon Barber produkterna, och beskrev doften på skäggserumet såhär: “Priserna är superbra och jag blev förvånad utav hur gott deras produkter luktar. Helt ärligt så kommer jag göra allt för att Anton ska byta ut hela sitt hygienförråd till detta då det är precis såhär jag tycker att en man ska lukta. “

 

Skäggolja, skäggkräm, skäggserum - you name it, en klockren produkt! Vi rekommenderar att prova produkten, ifall du alltid använt bara skäggolja!

 

Köp produkten här!

 

2. Partawa - Skäggolja Midnattsol

VILKEN DOFT! Ifall du har testat igenom alla dofter på skäggoljor som finns, så är denna värd att testa på. En doft som inte träffar på varje dag! Partawa är en finsk tillverkare, som har fått inspiration till denna skäggolja av midnattssolen som vi får njuta av i Norden. Doften är bekant för oss från tall, en och jasmin - en rätt så Scandinavisk doft.

 

Skäggoljan innehåller naturliga oljor och vitamin E. Högklassiga skäggoljan garanterar ett glänsande och friskt skägg samt en välvårdad hud.

30 ml oändlig natt i en flaska, som tar dig garanterat tillbaka till dina bästa sommarminnen. Doft som pratar för sig!

 

Köp produkten här!3. Snake Oil Skäggolja - Whisey & Vanilla

Vi skulle ha lagat vår egen skäggolja först i listan, men det skulle ha kanske varit för fräckt. Därför kör Snake Oil skäggoljan som en bra trea. Oljan kommer från en australianska Inlandstaipan. Detta gör Dick Johnsons skäggolja till en fullständigt naturlig produkt! Doften kommer från vanilj och whiskey, båda lika naturliga råvaror!

 

Men ärligt talat: Snake Oil är en fullständigt naturlig produkt med en god exotisk doft. Vi måste vara ärliga om att doften delar starkt på åsikter och att alla inte gillar skäggoljans doft - men en som gillar, gillar 100%. Ifall du inte gillar doften, kan du alltid returnera produkten gratis.

 

Köp produkten här!

0 comments

Kommentera