Skäggolja Apotehcary 87

Skäggoljan från Apothecary87 är den första riktiga skäggolja jag testat. Har tidigare provat med virgin kokosolja, vilket fungerat ganska bra men känts lite väl flottigt och luktat lite väl mycket Hawaii för min smak. Jag vill hellre ha en mer manlig doft utan att för den skull lukta motorolja och svett. Därför bestämde jag mig för att testa en riktig skäggolja och fastnade direkt för den från Apothecary.

 

Skäggoljan levererades snabbt och kom i en cool ask, uppenbart utformad för att tilltala just män. (Extra plus för den fyndiga och smått ironiska instruktionstexten.) Förväntningarna var alltså höga när jag öppnade paketet.

 

Själva flaskan med olja var mindre än jag föreställt mig, men även den såg trevlig ut. Jag håller som bäst på att spara ut mitt skägg, vilket brukar leda till att det kliar rejält och ser förjävligt ut. Jag öppnade därför flaskan för att genast testa oljan och kunde direkt konstatera att den har en varm och manlig doft, utan att lukta för starkt. Några droppar olja i handflatan, gnugga av bara helvete och smörja in skägget. Jag hade även beställt en skäggkam, så jag kammade igenom skägget och vips hade jag gått från grottmänniska eller nerdekad uteliggare till ett väldoftande och relativt snyggt skägg. Hade det inte varit för att jag snarare har en mindre öltunna än ett sexpack på magen hade jag nästan liknat en av de trojanska krigarna i filmen 300, men det får bli ett senare projekt.

 

Efter en veckas regelbunden användning kan jag konstatera att oljan är väldigt dryg, så den lilla flaskan räcker nog betydligt längre än jag först trodde. Jag har även fått både mjukare och längre skägg, som dessutom har en väldigt angenäm doft. För första gången någonsin har jag faktiskt börjat få positiva kommentarer om mitt skägg.  Som en bonus är jag även mindre torr i huden under skägget och slipper mjäll som kliar. En bra skäggolja gör det alltså både lättare, mindre smärtsamt och roligare att odla ett manligt skägg.

 

Skäggoljan från Apothecary var den första skäggolja jag testat, men blir garanterat inte den sista. Misstänker också att det kommer att bli fler flaskor av just den oljan. Jag rekommenderar den varmt!

-hoglundoscar, 5 stjärnor

Köp produkten här. 

0 comments

Kommentera