Nu ska vi snacka hudvård!

Under tidens lopp har män börjat satsa på sin hud: Att stå vid kosmetikavdelningen är inte längre pinsamt! Tvärtom.

Ansiktet måste tåla mycket! Vädret ger sin del i form av temperaturförändringar och allt som regnar ner från himlen. Avgaser och skitsnack ger också sitt, det kan du vara säker på. Med lite effort morgon och kväll, får man njuta av friskare, flexiblare och yngre hud en längre tid.

Vi genomgår hudvård med Daimon Barbers produkter som exempel. Daimon Baber har en lyxig hudvårdsserie, som verkligen ger skillnad till sin användare! Då kör vi med några rutiner för enkel hudvård:  

1. Rengöring

Rengör morgon och kväll. Rengöring är viktigt för att avlägsna fett och annan smuts som fastnat i feijan under dagen, och natten! Huden rengör och filtrerar även mycket överlopps gegga ur kroppen inifrån utåt, som gör rengöring ännu viktigare, även om huden inte “känns” smutsig på morgonen. Blackheads, finnar och acne hålls borta, då man vårdar huden med samma rutin dagligen, med bra produkter som huden blir van vid. Det vill säga att finnarna försvinner inte efter två tvättgångar. En gång i veckan är det bra att använda peeling cream, alltså ansiktsskrubb. Tack vare peeling slipper man djupare in i huden och porerna, samt döda hudceller avlägsnas effektivt.

 

2. Återfuktning

Efter att ansiktet är tvättat, så måste behandlade huden återfuktas. Många vet känslan efter duschen, då ansiktet spänner. I verkligheten så skriker ansiktet efter fuktkräm. Vattnet torkar huden väldigt mycket, och därför är det en bra regel att alltid efter ansiktet har varit i beröring med vatten, skall det återfuktas. Och nej, det betyder inte att man behöver gräva sin fuktkräm i hissen då det regnat på vägen till jobbet. Var inte löjliga…

Det finns oändligt mycket olika fuktkrämer: Dry skin, oily skin, regular skin.. Hur vet man vad man har? Visste ni att ifall man har fet hy, beror det på att huden är så jävla torr, att den börjar producera fett för att fixa situationen. Man blir alltså helt vilse, då man köper fuktkräm för fet hy, fast felet ligger i torr hud. Därför rekommenderar vi att satsa pengar på högklassiga varor, som innehåller så bra råvaror att man inte helt enkelt kan köpa fel.

Hudkräm eller serum?

Ifall man är en nybörjare inom hudvård, så är det bra och bekvämt att börja med serum, på grund av att den absorberas fort och har lättare konsistens än hudkräm. Under sommaren kan det även vara bekvämare att använda serum, än en fyllig hudkräm. På vintern igen är fylligare hudkräm bättre, på grund av att kylan torkar huden, och fuktande kräm är nödvändigt.

Om man vill ta ett steg längre, så är det bra att koncentrera sig på ögonpåsar eller mörka ringar under ögonen. Ögonserum eller ögonkräm förstärker och friskar upp ömma och tunna huden runt ögonen. Ögonkräm ger piggare utseende runt ögonen, och håller rynkorna iväg!

Daimon Barber har högklassiga produkter, som är planerade enbart för männens hud, som är en aning tjockare än kvinnornas. Med denna produktserie kan du inte gå vilse. Uppgraderad hudvård för män, hudvård gjort enkelt men effektivt!

0 comments

Kommentera