Låt din pung vara kung!

Dick Johnsons populära produkt Pungvax är tillverkad av smörträdets vitaminrika olja. Det vegetabliska fettet pressas varsamt ur sheanötter, vilket gör produkten helt naturlig. Du är ju självklart mån om dina familjeklenoder, så det duger inte med vilka kemikalier som helst. Endast det bästa är gott nog.

 

Sheasmör passar perfekt för pungens känsliga hud tack vare sin rikliga mängd vitamin A och F, som är elixir för huden. Dessutom innehåller vaxet en stor mängd vitamin E. Vitaminernas uppgift är att skydda, fukta och förnya huden. Detta ger en både fräschare och svalare känsla för din pung.  

 

Du kan säga farväl till mjäll och klåda samt glömma generande lukt som beror på pungsvett. Alla sådana problem försvinner då pungens hud vårdas och mår bra. Även svettning under träning minskar, vilket gör att du slipper svidande skavsår och obehaglig friktion. Vi rekommenderar att du applicerar Pungvax på innerlåren och pungen innan en längre löprunda eller vandring. Du kan då utföra hela aktiviteten med ett leende och har inte längre någon ursäkt för att inte ränna runt i löpspåret som en svettig älg. Chansen är att alltså att du blir både fräschare och mer vältränad, vilket garanterat tilltalar din partner.

 

Pungvax passar även bra som “after shave” för irriterad hud efter rakning av dina ädlare delar. Du kan glömma den svidande och brännande känslan och istället njuta av len och lugn hud med hjälp av Pungvax. (Det funkar lika bra för kvinnor också!) Sheasmör är en minimalt allergiframkallande produkt. Ifall du är allergisk mot växtolja, eteriska oljor eller konserveringsmedel, så kommer denna produkt vara din befriare!

 

Superpopulär finsk produkt!

 

Alla vet att finnar anser att ett russin i en tunna Koskenkorva är ”glögg” och att de firar skärtorsdag genom att raka sig med familjekniven (som på finska heter ”puukko”). Vad många däremot inte vetat är hemligheten kring varför finska pungar är de mest välmående i världen… tills nu. Pungvax sålde slut i ett nafs i Finland i juli 2016. Under endast ett år såldes hela 30 000 burkar Pungvax till nöjda finländare och feedbacken var överväldigande bra. Produkten håller nämligen vad den lovar och mer därtill. Finska pungar har aldrig mått bättre och finska män har aldrig fått ligga så mycket!

 

Pungvax kan även användas som läppcerat, hand- eller fotkräm. Vaxet är lätt att applicera. Först tar du en lämplig mängd Pungvax ur burken. Vaxet värms mellan handflatorna tills det blir varmt och smidigt. Sen är det bara att sikta mot familjejuvelerna! Produkten håller i upp till tre år vilket gör Pungvaxet till en bra investering, även för en mindre aktiv användare (eller om du har en väldigt liten pung). De flesta som testar produkten använder den däremot regelbundet för att de är så nöjda.

 

Ifall du vill slippa en kliande och klibbande pung och njuta av sommarhettan (eller en riktig finsk bastu) utan illaluktande pung så är detta produkten du letat efter! Pungvax ger en behaglig doft samt skapar en sval känsla i dina kalsonger samtidigt som den förnyar och lugnar huden.

 

Låt din pung vara kung! Köp Pungvax här >>

2 comments

  • sYPkurECt

    GDCXvhWRckIfVQLo on

  • JvEWDSYNOgronH

    uGHaxdKEfIjsgi on

Kommentera