Klockrena Daimon Barber

Daimon Barber, vad säger man, om jag bara fick använda mig av produkter från ett varumärke resten av livet så väljer jag helt klart Daimon Barber, fyfan rent ut sagt, allt de gör ligger i toppskiktet och de har för tillfället ingen konkurrent som är ens i närheten.

Doften är djup, blommig, kryddig och maskulin, fantastisk. En arbetskamrat till mina sköna fru undrade vad jag hade för parfym, hon tyckte det luktade så fantastiskt gott i bilen på morgonen, och det var pomadan samt Daimon Barbers Beard Serum, Beard Serum borde ni testa, extremt bra produkt och ett lysande alternativ till den annars så flottiga skäggoljan.

Konsistensen är fantastisk, den är genomskinlig och man skulle kunna säga att den är som en poröshårgele fast i fast form.

Applicering, den skopas upp väldigt enkelt ur burken, sedan kör man ut den i handflatan och gnuggar lite snabbt så man känner att den greppar, sen går man lös på skalpen bara, jag formar frillan med fingrarna och handflatan bara, ibland kan jag vara tvungen att gå på med ett drag med kammen i luggen om hårstråna hamnar fel.

Glansen är medium skull jag säga, det syns att man har något i håret, men det glänser inte.

Jag har kört med den här pomadan i över ett år nu, jag testar väldigt många olika pomador då jag är produkttestare, men det finns ingen som slår den här. Jag har haft den till olika hårlängder, allt från 20 cm till 3 cm, den fixar allt. Mitt självlockiga hårsval lägger sig platt när jag slänger i en klick av detta. Med det sagt så ska jag förklara vad jag gillar med den lite kortfattat.

- Den är asenkel att applicera i håret, tar 10-15 sekunder.
- Den torkar och stelnar men ändå inte, håret har fortfarande lite rörelse men ändå inte, svårt att förklara, den har egenskaperna av typ hårspray blandad med hårgele, men går att styla om som en pomada.
- Den sköljs ur med enbart vatten, och håret känns nytvättat och fräscht.
- Den är bra för håret, av andra pomador har jag fått mjäll, klåda etc, de har en tendens att göra hårbåtten torr, men inte den här pomadan inte, det är som en daglig vårdande kur för håret.
- Jag och min 2-årige son kan styla oss tillsammans, han tycker att han blir astuff när vi står framför spegeln och kör fingrarna genom håret. Då jag vet att den är bra för håret till skillnad från andra pomador, hårgeler, hårsprayer etc så känns det helt ok.

Den har två minus. Som all vattenbaserade pomador har gemensamt, regn, bad etc, om håret blir blött så har man snart en jävligt taskig frilla. Burken är för liten! Jag vill ha en extremt mycket större burk av detta mirakelmedel, en hink tack.

Jag ger den 10 av 5 i betyg, My–Go–To–Pomade.

/ Daddy Deuce

Köp Daimon Barbers Fixing Pomade här >>

0 comments

Kommentera