Het behandling i kväll?

Veckoslutet är på kommande och din fru meddelar att hon skall ut och festa med flickorna. Det betyder alltså en kväll ensam hemma i lugn och ro - tv:n på, stereon på fullt, bekväm ställning på soffan tillsammans med kräm och näsdukar?

Det finns ett bättre alternativ. Vad om ni skulle njuta av kvällen tillsammans - du och ditt skägg?

Som en erfaren veteran kan du redan vårda ditt skägg med skäggolja, eller va? Ifall inte så kan du kolla bästa skäggolja tips här.

Men vet du hur du vårdar dina skäggstrån ordentligt? Så att varje skäggstrå får sin egen intensivvård - slipp skrapande mustasch, innåtväxande hår samt kluvna toppar!

Allt du behöver är varm skäggoljebehandling!

 

Skäggolja vårdar ditt skägg på daglig basis, medan varm skäggoljebehandling är ett intensivvård för ditt skägg, som inverkar en längre tid.  Som resultat får du ett mjukt skägg som ser friskt och fuktat ut. Dessutom kan du använda näringsrika skäggoljan som du redan har i badrumsskåpet, för att utföra denna skäggoljebehandling!

Varma skäggoljebegandlingar är speciellt bra för stora och fulliga skägg, som kämpar mot kluvna toppar, sköra skäggstrån och klåda. En varm skäggoljebehandling en gång i veckan vårdar och tämjar skägget, så du slipper ett obekvämt skägg. Även kortare skägg gynnas av varm skäggoljebehandling, men behandlingen behövs inte göras så ofta.

 

Varm skäggoljebehandling tar ungefär 20 minuter. Såhär går det till:

 

  1. Massera några droppar skäggolja i handflatorna varefter jobba skäggoljan in i ett tvättat och torrt skägg. Du kan använda en skäggkam eller skäggborste till hjälp.

  2. Fukta en handduk i hett (men inte brännande) vatten, och rulla den runt ditt ansikte. När handduken har svalnat, fukta den på nytt i hett vatten och låt inverka en gång till.

  3. Till slut, skölj skägget med svalt vatten för att porerna skall krympa och oljiga resterna försvinna. Såja - Skägget är som nytt!

 

Skämm bort ditt skägg en gång i veckan med en varm skäggoljebehandling. Säg farväl till torrt skägg och kluvna skäggtoppar! Du får ett livskraftigt skägg och en fru som inte lämnar hemmet aldrig mer.

0 comments

Kommentera