Fylligt skägg

Fylligt skägg SNABBT, tack.

Ifall du vill få ett fylligare skägg, finns det en sak du måste acceptera: Du kan inte få hår att växa på ställen var de inte redan växer. För att köra vidare mot fylligare skägg, måste du godkänna detta faktum för att få din mindfulness i skick. Stress hjälper nämligen inte då det kommer till skäggväxt, tvärtom. Läs om hur du kan själv påverka ditt skägg och få ett fylligare skägg!

Nu när du har rätt attityd och mindfulness, så kan vi börja prata om riktiga åtgärder mot ett näringsrikt skäggväxt.

Börja ta kosttillskott, eller närmare sagt biotin. Vi har skrivit tidigare en längre bloggtext om biotins inverkan på skägget, som du kan läsa här. Dagligt bruk av biotin kan i vissa fall göra skäggväxten snabbare, men största påverkan har kosttillskottet på skäggstrånas tjocklek. Vad biotin gör, är att det stimulerar hårsäcken samt gör keratin infrastrukturen kraftigare i strån. Enligt läkarna är det största orsaken varför skägget blir fylligare. Biotin hittar du i flesta apotek och många säljer skäggväxt-kapslar, som är alltså till största delen biotin, men med häftigare förpackningar.  

Låt skägget växa! Samma fenomen då du försöker slippa en obekväm mellanlång hårstil och väntar att det växer ut. Samma sak med skägget: Ibland måste man stå ut med fläckig och ojämn skäggväxt för att slutligen uppnå ett snyggt och fylligt skägg. Tomma fläckar kommer att få påfyllning om du bara har tillräckligt med tålamod att låta ditt skägg att växa ifred. Skägget borde få växa otrimmat i alla fall en månad, men ju längre, så desto bättre. Även om trimming är förbjudet, så får/bör  man vårda skägget. Dagligt bruk av skäggolja håller skägget fuktat och nöjt. Skäggolja bör man ta i användning redan från stubb, för att hålla huden under skägget kraftigt och livfullt! Ifall huden är i dåligt skick, så är också skägget. Alltså skäggolja, skäggolja och ännu en gång skäggolja! En gång i veckan är det bra att ge intensivvård för skägget med varm skäggoljebehandling, som gör skägget mjukt och dig avslappnad. Skäggborste rekommenderas användas dagligen och likaså skäggvax

Färga skägget: Här pratar vi om en illusion, men det fungerar. Många män har färggranna skägg med olika nyanser. Ifall man vill ha ett enigt skägg som verkar fylligare än det egentligen är, så gäller det att testa på skäggfärg. Många män använder skäggfärg, och det är en sak man kan erkänna utan skam.

Var hälsosam! Det är inget skitsnack att hälsosamma vanor påverkat utseendet, och i detta fall skägget. Träna, ät hälsosamt, drick mycket vatten, sov 8 timmar om natten och stressa inte! Ditt skägg kommer att tacka. Se till att du får tillräckligt med vitaminer, de gör bra för skägget och likaså för kroppen. Du kan även köpa skäggoljor som innehåller tillsatt vitamin! Hår och skägg är till största delen protein, så du måste se till att du får tillräckligt med protein. Ifall din vätskebalans är i skick, så hålls ditt skägg mjukt. Ifall du sover och vilar tillräckligt, hålls kroppen starkare och likaså skägget. Ifall du tränar mycket, är din blodcirkulation aktiv, som igen stimulerar hårväxten. Ju mindre du stressar, desto bättre håller du hormonerna i balans, och slipper onödig hårloss. Så ifall du vill se snygg och hälsosam ut, så sluta stressa och njut av livet. Så jävla enkelt.

0 comments

Kommentera