Från stubb till helskägg

Att odla skägg kan vara krångligt och därför ger många upp redan vid stubb - kanske största misstaget man kan göra! Stubb kombinerat med en snygg outfit fungerar alltid. Viktigaste är att skägget är vårdat och snyggt, även om man är i “in progress” skedet. Ifall man inte håller stubben vårdad och snygg (eller så snygg som möjligt) så verkar det som om man hellre spelar Playstation istället för att raka sig.

Att odla skägg kräver tid och nerver, mellanskedet från babyface till skogshuggare kan dröja många månader, men det betyder inte att man kan njuta av mellanskedet. Det vad män borde vara lyckliga av, är det att det är jävla enkelt att leka med olika stilar och utseende. En månad kan man gå i mustasch, en annan månad kan man köra utan mustasch. Samma sak men stubb, det ändrar på utseendet mycket, och oftast anses som attraktivt med ett slarvigt skägg. Men man måste vara noggrann att slarviga skägget inte är äckligt och det försäkrar man genom att vårda skägget redan vid stubb.

Det är ingen orsak att se ovårdad ut, även om skägget är “under en process”.  Det är ju alltid stubbiga män som anses som sexigaste i olika tjejtidningar. Så inga förklaringar, ta istället och köp vårdande medel för din stubb. Att odla skägg är som om man skulle vara trädgårdsmästare, man kan inte förvänta sig att skägget klarar sig på egen hand. Döda hudceller måste skrubbas iväg och huden måste hållas ren. Som alla vet, så största orsaken växter dör beror på vattenbrist - likaså skägget. Man kan tänka sig att huden under skägget är ständigt törstigt.

Bästa produkter för att vårda stubb:

 1. Rengöring av döda hudceller och smuts - Ansiktsskrubb

  1. Daimon Barber Ansiktskrubb Exfoliant

  2. Mr Bear Family Ansiktsskrubb

 2. Återfuktning - Skäggolja eller Skäggserum

  1. Daimon Barber Beard & Stubble serum - Skäggkräm

  2. Angry Norwegian Stealth Skäggolja

 3. Stimulera blodcirkulationen - Skäggborste

  1. Mr Bear Family Skäggborste Travel

Kom ihåg att skägget anar ifall du stressar över en långsam skäggväxt, och i så fall blir processen förstörd. Så chilla och let it grow!

0 comments

Kommentera