Fettfri - Pomade killer!

Problem att få bort gammal pomada eller något annat fett äckligt skit i håret? Schmiere-Ex fixar biffen och löser upp fettet med lätthet.

 

Förpackning är så sinnessjukt rå, det fullkomligt lyser “TOXIC” om den, känns som något farsan hade i garaget högt upp på en hylla. Själva behållaren är gjord av plåt, varför, så att det frätande innehållet inte ska rinna ut av misstag såklart. När man öppnar locket på den så kommer en doft av mild citrus, den luktar inte giftigt i alla fall. Jag vickar p den lite, vill se hur konsistensen är varpå det rinner ut en blå vätska, det ser så sjukt giftigt ut, fränt, kan inte vänta tills jag får testa den.

 

Efter några dagars oljebaserad pomada i skalpen så ska den testas första gången, jag hoppar in i duschen, sköljer skallen och kör i schampot , gnor som en tokig och sköljer ur håret, näääää, lika jävla flottigt som innan, jag kör 2-3 gånger till, sen känns håret ok. Nja, jag var inte imponerad, visst det var mycket bättre än vanligt schampo, men inte det mirakelmedel som jag hoppats på.

 

Nästa gång testar jag en ny appliceringsmetod, jag kör en kapsyl av schampot (det är drygt) i håret innan jag hoppar in i duschen, har för mig läst något om det på nätet tidigare, någon conditioner från Aussie som tydligen ska lösa upp oljebaserad pomada om man gör på detta sätt. Efter en stund hoppade jag in, körde på lite vatten på skalpen och löddrade upp schampot jag haft i tidigare, Hell Yeah, nu hände det grejer. Det var så man skulle göra, fett löser fett, vattnet var nog den felande länken förra gången. Nu räckte det med två tvättar, men jag kör ofta en tvätt till ändå med mitt vanliga schampo, varför, jo jag gillar doften på det mer är det enkla svaret.

 

Jag ger Schmiere-Ex 3 av 5 i betyg, skulle önska att det doftade annorlunda och var lite effektivare.

 

SCHMIERE SCHAMPO POMADE KILLER 250 ML

https://www.dickjohnson.se/shampoo-pomade-killer_1

 

/ Daddy Deuce

3 comments

  • kdsmUGIqgEAF

    YVoHUseLjl on

  • GrXJpbnoaS

    mkYPNKhdAxJy on

  • ieoqrugNRBv

    tLIqdcQJXxNnbTo on

Kommentera