Bombsäker skäggolja

Skäggolja är första saken på varje skäggiga mans inköpslista. Utan skäggolja är skägget obehagligt och man lider av ett klådande och torrt skägg. Tack vare skäggolja hålls porerna och hårsäcken fuktad, som gör att skägget är friskt och snyggt! Ovårdat skägg får dig att se ut som en hemlös alkis, dagligt bruk av skäggolja får dig att se ut som en het skogshuggare.

SKÄGGOLJORNAS MERCEDES

En av Dick Johnsons bästa skäggoljor är absolut Dapper Dans Premium Beard Oil. Skäggoljan innehåller högklassiga eteriska oljor och genom sin perfekta konsistens suger huden och skägget snabbt upp skäggoljan. Doften är noggrannt genomtänkt: söt vanilj i kombination med exotisk tonkaböna. En fängslande doft som man skulle gärna sniffa på en längre tid. Dapper Dans skäggolja är packad i en glasflaska som påminner en tunna. Flaskan är så snygg och hållbar, att man inte ids slänga bort den även om som tom. Man kan fast använda den som en fickplunta ifall man fyller den men rom.

 

Köp Dapper Dans Premium Beard Oil, och vi lovar att du inte blir besviken! Dick Johnson rekommmenderar - med denna skönhet rutschar dagarna förbi! Ifall du inte är nöjd med skäggoljan, så returnerar vi pengarna.

 

Läs mera om hur man använder skäggolja

Alla skäggoljor i Dick Johnsons webbutik

0 comments

Kommentera