Bästa skäggvårdsprodukter

En morgon tittar du dig i spegeln och märker att du har ett jävla stort skägg. Ansiktet täcks ändå av något som påminner mera om ett fågelbo än ett herr skägg. I en minimal panik börjar du googla efte tips hur man vårdar ett helskägg, men du är inte säker vilka produkter du borde välja.

INGEN FARA, VI VET.

Bästa valet till att börja med är absolut svenska Mr Bear Familys Beard Kit. Ett perfekt skäggvårds paket är varje herres dröm, för att den innehåller allt, som en krävande skäggvårdare behöver.

 

Börja vårda ditt skägg med Mr Bear Familys skäggschampo. Skäggschampo hjälper dig att avlägsna all smuts som har fastnat i ditt skägg, samtidigt som den lugnar huden under skägget och motverkar mjäll. Skäggschampo ger ditt skägg mera volym som gör det snyggare än förr.

 

Efter att du tvättat skägget, bred ut Mr Bear Familys skäggolja i skägget och i huden under skägget. Tack vare skäggoljan mår porerna och hårsäcken bättre, som gör att skäggstråna växer näringsrika och kraftiga. Skäggoljan ger skägget även formbarhet. Här kan du läsa mera om hur man använder skäggolja. 

 

Ifall du vill forma skägget kraftigare och få mera stadga, tillsätt Mr Bear Familys skäggvax. Skäggvax mjukar och fuktar skägget därtill att man får formbarhet och vård. Mustaschen kan man forma med Mr Bears Mustaschvax som har mildare doft, som kan vara bekvämare under näsan. Mustaschvaxen har stadga att hålla mustaschen ur munnen och man kan forma mustaschen enligt sin smak. 

 

Mr Bear Familys Beard Kit finns i tre olika dofter: fräsch Citrus, skogig Wilderness eller somrig ekskog Woodland.

 

Slipp med att välja mellan oändligt många alternativ och satsa på Mr Bear Familys Beard Kit. Vi garanterar att ditt skägg börjar må bättre!

 

Mr Bear Family är Sveriges första moderna tillverkare av mustasch- och skäggvårds produkter. Företaget använder enbart naturliga råvaror, som inte är djurtestade! Alla Mr Bear Family produkter i vår webbshop.

 

0 comments

Kommentera